• お気に入り
  • 27もぐもぐ!
  • 1リスナップ
手料理
  • 2020/07/01
  • 286

鱚や大振りししゃもなどいっぱい天ぷら。  #料理研究家指宿さゆり

みんなの投稿 (1)
There is very little restriction on the type of food that can be deep-fried as tenpura, including seafood such as shrimp, squid, sea eel and sand borer, which are accompanied by vegetables such as small, deep-fried sweet peppers, pumpkin and sweet potatoes.

天ぷらとなると
我が家は無限大に揚げるものを楽しみます。

お魚は鱚以外に大振りのししゃもなども
揚げて自家製の天つゆで
いただくとまた美味しいの
声が上がって楽しい夕食です。



料理研究家 指宿さゆり
ーーーーーーーーーーーー
#料理研究家指宿さゆり
#レシピ制作専門スタジオ
#レシピ制作
#食べログ
#食べロガー
#料理好きな人と繋がりたい
#グルメスタグラム #料理写真
#レシピ撮影
#グルメスタグラム
#インスタ映え
#インスタフード
#フォトジェニック
#写真好きな人と繋がりたい
#神戸グルメ
#神戸料理教室
#ししゃも
#大人気 #料理撮影
#撮影
#掲載レシピ
#おもてなし料理
#料理部
#写真撮ってる人と繋がりたい
#レシピ撮影
#japanesecuisines
#foodstagram
#無添加
#foodies
#seafoodlover
#天ぷら
もぐもぐ! (27)
リスナップ (1)