• お気に入り
  • 98もぐもぐ!
  • 14リスナップ
みんなの投稿 (9)
豆ごはんはグリーンピースで作るのも美味しいけど、それ以上に空豆で作るのが好き。
アッチさんの菜の花ごはんのときに使った昆布茶を入れてみた。
桜の花の塩漬けも一緒に炊き込んで、春の炊き込みご飯。
春ですねー♥素敵(*^^*)
麻紀子 から ちっきー
桜を入れたら何でも春っぽくなる💡
麻紀子さん、先程は〜👋
桜風味の空豆ごはん美味しそう😋✨
桜風味なんて気分が上がりますね💪
空豆ごはん、僕も好きですわ〜夏が待ち遠しい。
昆布茶も活躍してるようで(^-^)v
麻紀子 から アッチ
コメントありがとうございます😊
昆布を一枚入れて炊こうかな〜いやいやっ、そういえば昆布茶があった💡と閃いたんです🤚
昆布茶。ふだん使う機会が少ないから、炊き込みご飯で消費します。
緑と桜のピンク色が何とも春らしくていいね🌸
麻紀子 から kayo
うんうん、ほんのり春色ね。
桜の花の塩漬け、はじめて買ってみたんだけど、お湯で戻すだけで桜餅の香りなんだね!当たり前かw
スイーツにもお料理にも良いね😊
Hi Makiko!It's that beautiful season we have been expecting,isn't it?I think it's still cold,cherry blossom hasn't come yet,but we could go ahead and enjoy sakura food first!!
There are many from yours,I love this,sora bean are my favourite,must be delicious with sakura and rice,it's a great idea,the colours are so appealing too!!
麻紀子 から rick chan
Good morning Rick.
I heared the news 'Some cherry blossoms are opend in Tokyo'. Spring has come!
I'm enjoying many Sakura flavor foods. I am happy you like this. Beans and Sakura are both spring foods. Their colors are beautiful and make me happy. I hope they make you happy too.
もぐもぐ! (98)
リスナップ (14)