Why not?I think it's a brilliant idea!We have the same taste and we like cheese to go with some kind of fruit conserve,but the best thing is that you made your own using overripe persimmon!I could imagine this would be delicious with other things too,like ham or leftover roast meat,in a sandwich too
To: MakiHiro まきこさんありがとうございます😁💕 多分これね、まきこさんならもっと美味しい食べ方を発見できると思います✨ブリーのクリーミーさと、柿羊羹のマイルドな甘さでお菓子みたいな味だったので、ワインに合わせるには少しパンチが弱いです。。 きつ目のチーズかハムがあるとかなり美味しいと思います😊🎶🎶
To: rikk Yeah,well... to be honest,it was not too shabby... Surely, If we eat together this,you will agree with me n saying so "feel like something is lacking in it...!?" haha😅 Rick san,you are right! It will be perfect with plus more salty one, like prosciutto... So..Let's just say...it's iffy tas
ミキサーで潰して、鍋でお砂糖と一緒に煮詰めて寒天とシナモンを少し入れて固めたものです。
ちょうどブリーチーズを買ったところだったので合わせてみました♪
……まぁまぁでした。。。
塩気が強いチーズの方が合いそうです。。
ブカティーニを使ってるんす😁
ボロネーゼです♪
さすが、ゆかりちゃん👏👏👏
柿羊羹と合わせるのね?
ドライフルーツとは合いそうだから、アリですね(*゚▽゚*)
みずほちゃんリスナップもありがとうです😊🙏💕
柿羊羹とブリーはね、、、まぁまぁ美味しかったよ😅
えっとね、、干し柿でも十分よいと思った☆ もしくはハムとか塩気をプラスしたらもっと美味しいと思ったよ😊🎶 柿羊羹単体では美味しいよ♪
まきこさんありがとうございます😁💕
多分これね、まきこさんならもっと美味しい食べ方を発見できると思います✨ブリーのクリーミーさと、柿羊羹のマイルドな甘さでお菓子みたいな味だったので、ワインに合わせるには少しパンチが弱いです。。
きつ目のチーズかハムがあるとかなり美味しいと思います😊🎶🎶
Yeah,well... to be honest,it was not too shabby...
Surely, If we eat together this,you will agree with me n saying so "feel like something is lacking in it...!?" haha😅
Rick san,you are right! It will be perfect with plus more salty one,
like prosciutto...
So..Let's just say...it's iffy tas
thanx rick san!resnap too😊🙏💕