The short rib coated by flour is seared in the pan until browned. Homemade Demi-Glace Sauce is added to the pan and the short rib is slowly simmered. The vegetables cooked separately are garnished. The short rib is extremely tender and vegetables are so soft and flavorful.
小麦粉をまぶして表面をバターで香ばしく焼き上げた牛肉を、自家製のデミグラスソースでじっくりと煮込みました。付け合わせはシンプルなゆで野菜。口の中でとろけるお肉と、ホックホクの野菜の食感がたまりません♪
#cookinghusband #newyorkchef #cookforfamily #夫メシ #おとこめし #おうちごはんlover #料理好きな人と繋がりたい #フーディーテーブル #てづくりごはん365 #beefshortribstew #beefstew #cookinghusband #newyorkchef #cookforfamily #夫メシ #おとこめし #ニューヨーク在住料理人#おうちごはんlover #snapdish #料理好きな人と繋がりたい #フーディーテーブル #てづくりごはん365 #beefshortribstew #beefstew #steamedvegetables #ビーフシチュー #とろとろビーフシチュー #ゆで野菜 #lunch #dinner #meat #beef #お昼ご飯 #晩ご飯 #肉料理 #シチュー #牛肉
デミグラスソースも自家製なんですね❣️
素晴らしいです🥰
夫にもよ〜く伝えておきます❣️
こんなビーフシチュー食べてみたい✨
翌日も食べました。
美味しかったです💕
This is Miko, Masa’s wife.
Masa cooks and I take a picture & post😄
We love your Cameroon food as well💕
Let’s stay in touch!