Wow amazing! I used the idea of tofu teppan,but adding a Chinese sauce on it,and the sizzling effect makes it more dramatic on the table!I love your idea using cumin in the sauce,also tofu was dredged with flour before frying,that's got to be extra crispy!! Thank you Makiko for making this,I am so hungry watching this now!!
豆腐には少し小麦粉を付けてソテー。
上にクミン入りの麻婆ソースを乗せました。
アジアンや中東風の料理に使う他にも使えるんだね。
四川麻婆でもいいんだ🤔
今日ちょうど切らしてたクミンを買ってきたところ。
クミンホリック、見逃してる!
エルアターブル(グルメ)は目を通してるのに。
作ってみたいっ!
I used the idea of tofu teppan,but adding a Chinese sauce on it,and the sizzling effect makes it more dramatic on the table!I love your idea using cumin in the sauce,also tofu was dredged with flour before frying,that's got to be extra crispy!!
Thank you Makiko for making this,I am so hungry watching this now!!
リックの豆腐鉄板麻婆を見たとき、「豆腐のステーキ」をイメージしたよ。表面をカリッとさせるために小麦粉を付けるのはお勧めです。豆腐ステーキ+ソース のバリエーション、いろいろ工夫したら楽しそう! 麻婆ソースの他にも、ネギと醤油とかピリ辛のソースも美味しいよね。
麻婆にクミン、とてもよく合うのでお勧めです。