• お気に入り
  • 218もぐもぐ!
  • 42リスナップ
手料理
  • 2015/10/24
  • 3,604

タイのチキンカレー Thai Chicken Legs Curry w/ Purple Rice Platter ✔

レシピ
材料・調味料 (1 人分)
chicken legs
1/4 kl
coconut milk
250 grm small pouch
thai curry paste
4 tsbp
chillies
4 pcs red
galangal
1 small pc
palm sugar
2 tsbp
fish sauce
2 tsbp
chicken stock
1 cup
onion
1 pc
garlic
2 cloves
lime juice
1 tspn
oil
3 tsbp
作り方
1
Marinate chicken legs with lime palm sugar fish sauce salt and pepper for max of 20 mins.
2
On a hot pan, sautee onions garlic galangal with curry paste. Add chicken legs and chicken stock. Stir and cover for 5 mins. Open lid stir and add coconut milk. Season Cover the lid and cook for maximum of 20 minutes.
ポイント

Dish out and serve with purple rice and garnish with thinly sliced red chillies.

みんなの投稿 (5)
aromatic and spicy Thai curry is appetizing plus less calorie carb purple rice is a good meal combo. enjoy!! 😄
ありがとう。 ハッピークッキング 💟💟💟
こんばんは(*^^*)

リスナップありがとうございます‼
タイカレー食べたことないんですけど、やっぱり辛いんですかね?
🌼 Pooja's Kitchenette 🌼 から まーやん
こんにちは.. 😊私はおいしい食べ物の写真を共有するのが大好きです。 どういたしまして。 あなたはすぐにタイカレーを食べてみてください。 それは日本のカレーと同じですが、それは非常に辛いです。 😂😂😂
まーやん から 🌼 Pooja's Kitchenette 🌼
こんばんは(*^^*)

やっぱり辛いんですかヽ(ヽ゚ロ゚)ヒイィィィ!
辛いの苦手なんですけどちょっと挑戦してみたいですo(`^´*)
もぐもぐ! (218)
リスナップ (42)