• お気に入り
  • 48もぐもぐ!
  • リスナップ
手料理
  • 2012/06/17
  • 1,161

rikk さんレシピ の中華唐揚げ 日向地鶏 chicken marinated in 五香粉 chinese five spices and deep fried. 香菜 cilantro salad.

みんなの投稿 (18)
この他に有機ほうれん草、人参、有機豆腐のお味噌汁…せっかく中華なのに…味噌汁は😏合わなかった。中華スープを作れば良かった!
素材にこだわっててステキ♡
To: kyorokyon ゆりちゃんありがとう♡ 家で食べる時だけだけどね(*^^*) 娘が10歳になるまで頑張る♡
だからお野菜は大事に大事に食べてるょ‼
パクチーサラダが五香粉唐揚げにピッタリ😍
五香粉の唐揚げ良いですね~!私も今夜は唐揚げにしようと仕込みしてました!☺
To: marikoszk 昨日rikk さんに漬け込み方を伝授して頂き…早速✨
おいしー‼ 娘も気に入ったようです😊
To: marikoszk さんの唐揚げも楽しみにしてますー😍
すごく美味そう(*´꒳`*)💓
香りよさそう✨
アイコン、娘ちゃんだね
カワイイ😍
Wow,by the look of it,I think you have totally nailed it,I hope you like it,and such a good idea to go with cilantro and the salad,just to take away the heaviness,you are a genius and you've made me very proud!
Also want to thank you for resnapping my dish last night,had so many people yummied it,and I totally understand why you have so many fans!!
To: hoiboo ほづちゃんありがとう♡ 2日続けて五香粉で料理してみた‼ おととい買ったから嬉しくて😊 パクチーにメチャ合う唐揚げだったょ‼

私の写真良いのが無かったから娘にしてみた😁📷
To: rikk thank you for teaching me such a great recipe!!! It was delicious, and we all love it 🍴 especially with cilantro! Salad on the side of the plate wasn't enough and I added times more of the cilantro salad.
To: rikk
The unique spice make it so different from Japanese style!
It was a nice change! I'm so happy🎵 thanks again!
To: rikk thank youuuuu!!!
My pleasure ❤
フォローありがとうございます(*^_^*)リフォローさせてもらいますね!宜しくです( ´ ▽ ` )ノ
To: Tayuko ,so glad you like it!
ぅおいしそぉ~ ꉂ ૮( ᵒ̌ૢꇴᵒ̌ૢ )ა。*゚✧
五香粉~。味噌汁でもバッチリな気がします…。私は何にでも味噌汁つけちゃうので…w
おーいしそー😍😍😍
アイコンもめっちゃ可愛いっ💗💗
もぐもぐ! (48)