Two clever recipes and go so well together!Weck makes amazing jars that good for all purposes,even for baking cheesecake!I love this NY style,especially with sour cream which makes it lighter.I remember Makiko San made 酒粕raisin cheese cake awhile ago,you must like cheese cake a lot! It's super great idea to make ice coffee like that,the coffee gets stronger while you drink.My friend brought me many coffee from Vietnam,I have to try this!
氷コーシーに、ジャーチーズケーキ✨️
女心をくすぐりますがな😍😍
優雅な時間で…本日はお休みですか。
WECKのこの形ってば、やはり可愛いなぁ。
ニューヨークニューヨークも美味しそう!!
所用があって会社を休み、用事が午前中で終わった♪ ラッキー⤴︎⤴︎✨
で、午後は優雅(?)に読書と料理でした。
ロクヨンを読んでます。ロクヨンご存知かな? 面白いです。
こんなカジュアルな作り方素敵です!
シローちゃんの氷コーヒー✨今年はトライして 結果にコミットしたいです😌👍🎶
ジャーケーキの本を買って、ただいまジャーブームなのですワタクシ。
料理もスイーツもカジュアル派です。ゆかりんやリックみたいに美しく繊細に盛り付けるのにも憧れますが。
It's super great idea to make ice coffee like that,the coffee gets stronger while you drink.My friend brought me many coffee from Vietnam,I have to try this!
酒粕レーズンを作った頃に、シンガポールでは酒粕を使ったチーズケーキがブームだよ。と聞いたので試してみたらとっても美味しかったケーキです。
チーズケーキはカジュアルに作れるから好き。どちらかと言えば、ふわふわのスフレよりもずっしり重みのあるベイクドのほうが好き。
NYチーズケーキはいちばん好きだなぁ❤︎