Wow,both mountains looks magnificent!I love the Monte Blanc cake very much,so happy to be able to see some variations, two of them too!I never tried a baked one,and I really love the idea of it,yours looks perfect as usual,and the other one lovely pale snowy white colour looks just like Mount Eiger!
I would absolutely do anything to eat these,once again you have left someone in a desirable mood very far away! Thank you for showing us some fresh ideas,and your pastry skill is really one of the best I have met!And on top of that,thanks for the geography lesson too! This is it,I swear I'm going to
To: rikk Thanx,rick san resnap too! And i'm appreciating your many compliment,I'm blushing☺ Haha! Could you learned geography from my pics? thanx too😁 i love baked sweet potato,i'll drop recipe to you if you need,anytime🎶 Btw luckily, I got much chestnuts today,then I'd been peeling chestnut that
whole day...my holiday was wasted... But I can make true Mont Blanc next weekend! Please look forward to see it😉 Wwwow! really?Can i try look your Monte? this is what I've been waiting for!!!!!!!! it's a promise✨ I can't sleep with exiting! ....................😪💤 Ah! Forgot to say! I'm sure your Mon
Haha,mount Everest?I am not sure about that…I am still at the foot of mountain in terms of baking!Anyway,I didn't know about Mont Rosa nor Mount Eiger before I saw this post,I googled them and now I am two mountains more knowledgeable,I really am the ignorant one and thank you for shedding light on
me!!Very generous of you sharing the recipe,but I am sure it's long and detailed,I don't want to give you that much work yet,I'll figure out myself,and if I am not happy with what I make,I'll ask you then! Wow,Mont Blanc next weekend,it's going to be a few long weekdays for me to wait!!
To: rikk Haha,I'd talk to you without joking😁 It's no matter if your sweets making is short on experience♪ You've amazing sense of everything! So I thought that your Mont Blanc goes high levels one! In any case,I'm look forward to see it😊Okay! I got it,you can count on me to help you anytime! If y
だからモンブランっぽいけど芋ケーキです。栗じゃないから違う山の名前にしました。笑
左のはベイクドスィートポテト的な? 詳細は次で。。
ちびっ子の頃、スキーキャンプのバッヂテストで初めてもらったワッペンが、アイガーって山のワッペンでした。。低い山なんで、左のはアイガーって名前にしました🎶
あ、イモンブラン!こっちにすればよかった。。😰
ウチも富豪まではいかないけど、お芋もらたーーー✨✨✨
やっと辿りついたモンテローザ🎶
とりあえず生中!……⁈
間違えてシャレオツ山登ってもうた(((o(*゚▽゚*)o)))🎶
EUでの商標登録をお急ぎ下さい(^ー^)ノ
アイガー、ツェルマット、富士山(笑)とか色々あるね、山のネーミング。
奥にはマリアージュフレールの紅茶が見える💕
紅茶とイモンブラン、いいねいいね〜!!
Thank you for showing us some fresh ideas,and your pastry skill is really one of the best I have met!And on top of that,thanks for the geography lesson too!
This is it,I swear I'm going to
さっちゃん〜😊🎶
そうなんでぃすよ〜💦芋だらけ芋まみれだよ💕段ボール箱二つ分だよ!
毎日芋だよ😰
さっちゃんも芋もらったの?じゃぁ、芋裕福ってぐらいのかんじ?😍
良いアイデアあったら教えて下さいませませ😭🙏(かなり懇願) 笑
さっちゃんリスナップありがとう〜😊🎶
凡ちゃん〜😊🎶
リスナップありがとうございます😆🙏
おつかれ〜♪ 植村直己さんもびっくりなアタックを見せてくれてありがとうね♪ ビールもあるしカッパえびせんも用意しといたよ😊🎶
あ!ほんまや!早く申請しなきゃ誰かに先越されちゃうよね!💦
……多分ないよね。。。笑
まきこさん〜😊🎶
リスナップありがとうございます😭🙏💕
ちびっ子の頃YMCAのスキーキャンプに毎年行かされてて。。色々な山の名前だけは知れました。。笑
まきこさんも芋富豪なんですね💕使い道はかなり広いから色々作れますね♪ マリアージュフレール美味しいですよね!私はボレロやマルコポーロばかりなので。。😁💦まきこさんのお勧めの銘柄あったら教えて下さいね😊🎶
Thanx,rick san resnap too!
And i'm appreciating your many compliment,I'm blushing☺
Haha! Could you learned geography from my pics? thanx too😁 i love baked sweet potato,i'll drop recipe to you if you need,anytime🎶
Btw luckily, I got much chestnuts today,then I'd been peeling chestnut that
But I can make true Mont Blanc next weekend! Please look forward to see it😉
Wwwow! really?Can i try look your Monte? this is what I've been waiting for!!!!!!!! it's a promise✨
I can't sleep with exiting!
....................😪💤
Ah! Forgot to say! I'm sure your Mon
ネーミングセンスもグンバツだね‼
往年の逆さ言葉で賞賛するょ✌✨
なんでも楽しみながらやっちゃうゆかりんのそのスタイルがほんとにほんとに大好きなの💖いつも尊敬と羨望と憧れの眼差しで見てるのバレちゃってるよね~💦😊
んで、ボレロもマルコポーロもおいしいね💕その他は、モンターニュドール、エロスなどが好きでーす(^∇^)
まりこさんおはよう〜😍💕💕
リスナップもありがとう😭🙏
往年の!爆笑😁
ザギンでシースー、チャンネーと食べる♪ みたいな♪ わたしも逆さ言葉で倍返しだ💕
香川さんなんて100倍返しされてたね。。😰(半沢最終回より)
いつもシリアスに生きれない未熟な私に優しくしてくれる まりこさんが超絶大好き😍💕 まりこさんはわたしのメシアです😌🙏
まりこさんハッピ〜な一日を〜🎶🎶
わぁ😍😍😍またまた素敵なのが二種類も✨✨✨ 今すぐ買いに行きたいくらいです🎶
イモンブラン💘こっちの名前も可愛くていいですね😊
Wow,Mont Blanc next weekend,it's going to be a few long weekdays for me to wait!!
買ったら高そうだなぁ〜
この写真好きです😍
ゆかりさんの写真の独特な色合いとモンブランたちがベストマッチ👍
小鍋さんリスナップありがとうございます😊🙏💕
欲張りな私は二種類作っちゃいましたよ😁🎶 小鍋さんもイタリアでイモンブラン使って流行らせて下さいね😁🎶
ブロッコリーのパスタのレシピありがとうございました😊🙏
⭐付けたので作りますね〜💕
こちらに書いちゃってすみませぬ。。。
Haha,I'd talk to you without joking😁
It's no matter if your sweets making is short on experience♪
You've amazing sense of everything! So I thought that your Mont Blanc goes high levels one!
In any case,I'm look forward to see it😊Okay! I got it,you can count on me to help you anytime! If y
みかちさん〜😊🎶✨
こちらにもリスナップいただいてありがとうございます😭🙏💕
なんか洋菓子作りって楽しいですよね〜🎶 失敗が確実に分かるケーキ作りやハードパン作りが好きなマゾ気質なんです💕たぶん私は😁🎶
写真ね、絶好調に逆光で暗かったので、少しトーン調整かけました😁💦
そんなカミングアウトです💕
みかちさんも皆さんも写真綺麗に撮られてますよね〜✨いつもびっくりです😱💕
芋だからピッケルは面白いほどかかり、おまけでその芋ペロリ😄🎶
楽しい登山の芋ンブラン👍
制覇するぞーーー
わぁ😍💕
まきこさんステキ情報ありがとうございます😆🙏
夏の限定バージョンはまだ数種しか試したことなくて、カサブランカ以外は未体験です♪
モンターニュドールも飲んだ事ないので、まきこさんのお気に入りならぜひ買ってみます💕
まきこさんありがとう〜😭🙏🙏
シローちゃん〜😍💕
リスナップありがとうだよ〜😭🙏
お返事遅くなりましてごめりんこ💦
小人シローちゃんにとったら、これは実物のモンテローザスケールでしょ♪
ふあふあクリームだからピッケルも刺さりまくるけど、足もとられるよ〜😁🎶 ぜひ長靴も持参でアタックしに来てね😁💕💕