• お気に入り
  • 133もぐもぐ!
  • 11リスナップ
手料理
  • 2020/04/07
  • 3,728

パンナコッタ🍓

レシピ
材料・調味料 (2 人分)
牛乳
150cc
生クリーム
100cc
砂糖
20g
粉ゼラチン
2.5g
大1
作り方
1
粉ゼラチンを大1の水でふやかしておく
2
鍋に牛乳と砂糖ふやかしたゼラチンを入れて弱火で溶かす。

※沸騰させないように
3
②の鍋に生クリームを加えてまぜて
器に流し入れて冷蔵庫で冷やし固める。
みんなの投稿 (6)
今夜のデザートはパンナコッタ🍓

後から気づいた
パンダコッタ🐼にすればよかった〜

#プリン/ゼリー #おやつ #パンナコッタ
amy
Hello 👋🏻 my dear may I know what kind of this dessert? May I have the recipe?
I wrote the recipe.
please make it.

thank you💕
富士子🍒🐰🍓 から amy
I wrote the recipe.
please make it.

thank you💕
amy から 富士子🍒🐰🍓
Dear can u write down the English recipe?
富士子🍒🐰🍓 から amy
dear amy💕

2 people

Milk 150cc
Fresh cream 100cc
Sugar 20g〜30g
Powdered gelatin 2.5g
Water for softening gelatin 1 large spoon

①Sprinkle powdered gelatin with 1 tablespoon of water
② Put milk, sugar and rich gelatin in a pan and melt over low heat
(Do not boil)
③ Put the whipped cream in ② and put it in a bowl to cool

Do you understand?
もぐもぐ! (133)
リスナップ (11)