You did scones too!I've never try it with 紅茶,but I am sure it goes well with white chocolate!I also love this rustic shape.Do you always have breakfast at home?I always do,I just love homemade things,but seems like I'm the only one who do that in HK...😊
Makiko San reading HK guild book,it's good news!I like traditional style Cantonese breakfast too,if I eat out,but places serve them are getting less,we must try them if you come!
ホロホロの感触!分かる!(笑)
ともやんのHMスコーンも何度も作ったけど、普通に小麦粉とバターで作っても簡単ってことがわかった〜。うちはHMを常備してないから最近はオーソドックスに作る。
紅茶の葉をクッキーやパウンドケーキに入れるのが大好きです。
そして私は旅行中以外は家で朝食を取りますよ( ´ ▽ ` )
田舎だし、家がいちばん落ち着きます。
香港はリーズナブルな朝食のお店がたくさんあるね←香港ガイドブックで研究中です。
素敵❤️❤️とってもおいしそう👍👍ホワイトチョコってのがまたいいですね☺️💕💕