Another very nice creation! You paired this so well,kikuimo and Chinese ham,and good idea to make the Japanese kimpira with them!The sweet and earthy against intense savoury,you have successfully made a new dish,we don't have kikuimo grown locally (or even China). I also not sure how Japanese kikuimo tastes like,I never tried,I really want to!
水で戻してから胡麻油で炒めてパリンパリンの食感を楽しみます。
食感が面白いんですね〜♪今度見たら買ってみます!
ごま油以外の味付けは〜?金華ハムの旨味かな⁇
You paired this so well,kikuimo and Chinese ham,and good idea to make the Japanese kimpira with them!The sweet and earthy against intense savoury,you have successfully made a new dish,we don't have kikuimo grown locally (or even China). I also not sure how Japanese kikuimo tastes like,I never tried,I really want to!
そそられるねーとっても美味しそうだ!
干した菊芋の食感は、サッと炒めるのが一番です。頂いた金華ハムと野菜の金平がとても美味しいので、牛蒡に続いて菊芋を合わせてみたらぴったりマッチしたよ!
菊芋は日本でもローカルな野菜だし、季節も限定されるから、今しか食べられない!でも干してあるタイプは日持ちするから、まだ当分は楽しめる😋
中華と日本の食材は違和感なくマッチするね〜。楽しい♪