Hi Makiko! I agree,this is the ultimate dish to serve guest,it's delicious,luxury,and could easily prepared before guest arrives!This is done to perfection,timing and temperature are spot on,the kind of doneness I prefer.Is this cooked in oven or did you brown surface first and wrapped up and finish in water bath?I also love how you made sandwich with leftover,that's what good about roasting a large chunk of meat!
Thank you Makiko,this method is very interesting,I learned something new,always nice to get some sauce from the same pan!Let me look for some good beef!
今回のゲストは酔うと弾丸トーク止まらない😂
面白かった〜
話に夢中であんまり食べてなかったんじゃないかな。
また来てください。
良いお肉、美しい火の通り具合、パーペキロービーですなʕ-̼͡-ʔ👍
やっぱり塊肉を料理するのは楽しい⤴︎
シロー様のコンフィとか❤︎
ワッフーは万人受けするよね。
ハーブとかでアレンジするよりフツウの味が安全。
I agree,this is the ultimate dish to serve guest,it's delicious,luxury,and could easily prepared before guest arrives!This is done to perfection,timing and temperature are spot on,the kind of doneness I prefer.Is this cooked in oven or did you brown surface first and wrapped up and finish in water bath?I also love how you made sandwich with leftover,that's what good about roasting a large chunk of meat!
華やかだし💖
私がローストビーフを作る方法は2パターンあって、オーブンで焼く場合と、フライパンで焼く場合があるよ。
今回は深めのフライパンで表面を焼いて、醤油と味醂のソースを入れて蓋をして弱火で10分。そのまま15分くらい置いて、鍋から出したらアルミホイルで覆って余熱です🙌
ラップして余熱するときは、ソースは別にしておきます。
食べるときには、濾したソースをテーブルにサーブすると、好みでもっとソースをかけたい人に喜ばれるよ。
そうそう!化けの皮を剥がすと弾丸銃に…💦
今度セーラー服着てきます…古っ。
もうこれで怖いもんなし👍
ある意味エロいかもね😁