• お気に入り
  • 190もぐもぐ!
  • 14リスナップ
みんなの投稿 (7)
時短したろうと思って野菜たちをチンしたらピーマンがシナシナになってしまった。かなしい。
向こうに見えるアレはたぶん南蛮漬け。
何も考えずに作るとこんな感じにダブル酢みたいなことになる。
Hi Mr Kenobi,this is beautiful,Hong Kong style 生炒排骨,right?You are better than many chefs in here!
ケノービ から rick chan
Hi, rick! 係呀~, I enjoyed so many kind of Chinese dishes like 広東, 潮州, 四川, 上海, 北京, 雲南, and so on...
I think I had really good experiences!
Are u sure? I'm so happy to hear that! Thanks!
I am no good at eating spicy food,so my favorite is 上海 and 潮州,But I think you know Chinese food better than me,looking forward seeing more of your China regional cuisines!
ケノービ から rick chan
I like 潮州 and 四川 the most!
haha, i'll 加油!
ケノービさん✨✨✨
フォローありがとうございます💕
とっても嬉しいです❣️
本当に励みになります😭😭😭
いろいろ教えて下さい〜❣️

どうかよろしくお願い致します❣️
m(_ _)m✨✨✨✨
ケノービ から 七味
七味さんおはようございます!
こちらこそどうぞよろしくお願いします!
もぐもぐ! (190)
リスナップ (14)