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手料理
  • 2014/03/07
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ブリオッシュ☆

みんなの投稿 (19)
オーブンフル稼働でした。。笑

アーモンドチョコガナッシュ入りのブリオッシュです。
他で使ったチョコガナッシュが余ってしまったのでブリオッシュ生地に包んで焼きました。

これは低イーストのオーバーナイトで生地を仕込んでみました😊
バター分も多くかなり丁寧に捏ねたので、口の中で溶けるような食感で美味しかったです😋
美味しそーーー😳✨✨✨
私に送ってーーー😭✨✨✨
食べたーーいŧ‹"ŧ‹"(๑´ڡ`๑)ŧ‹"ŧ‹"
住所送るからヨロシクねニヤリ_φ(≖ω≖。)♪
白目で、倒れてます(T_T)
食べた過ぎぃー!!!!Coffee頭からかぶって倒れて、助けられても理由が、食べた過ぎなんて、言えないから黙って倒れてます(T_T)
ばいばーーーーーい泣
ハイカロリー覚悟で食べたい😁♪
お口の中でとろける食感味わいたぁーい(● ˃̶͈̀ロ˂̶͈́)੭ु⁾⁾
It's a special brioche,one that I have never seen before,knowing you,you are just too good to do the norm!
First of all,it's bake in a glass,right?
And I usually see this with a cute little knob on the top,but this shape is great looking too.Also I normally see this plain,but you add delicious filli
filling in it,almond chocolate ganache,this is a sexy brioche!But the fact is that I am not really familiar with this eggy bread,I only know it the proper bread to make French toast with,but I rarely eat it,I know it's an important bread to learn,I will tackle this eventually!
Also I can't keep my
eyes off from this plate,big love!!
ゆかり から sachie
さっちゃ〜ん✨✨
リスナップもたくさんありがとうね😭🙏💕
おって〜い🎶🎶
さちえたま住所を教えたもれ〜💕
あ、でも冗談ではなくマジで送るよ〜🎶 おでツイッターやってるから良かったら住所メッセージしておくれ😊🎶
ゆかり から 江里子
えりこちゃん😂😂😂
いつもコメントのキレがよくて最高やわぁ💕
白目で倒れてて、その理由やったら一面記事占領できるよ👍🎶
かなりパンチきいてるよ✨
いつもえりこちゃんのコメント読んでる時は自然とニヤけながら読んでます♪ 楽しいコメントほんま大好きよ〜💕リスナップもありがとうね🙏🎶🎶
ゆかり から みずほ
みずほちゃんおはよう🌞🌞✨✨
リスナップもありがとう🙏💕
そうやんね〜♪ 世の中にカロリーってものが存在しなかったらどれだけ幸せかしら? 笑
淡い幻想やな。。笑
これ食べたら腹筋100回とかノルマ付きならいいかも?😁
みずほちゃんは痩せなくて十分やけど♪ わたし…頑張る👍💕
ゆかり から rick chan
Good morning☀☀
Thanks! I'm happy happy you liked it.Yep,this is heat-resistant glass cups.My mom bought me when I was 16 yo,we grow older together since then.it's my old friends! I haven't any brioche mold, so i used glass instead of that.it's not too shabby,isn't it?😁
I recommend to try to make bri
brioche,because it representative of the rich bread.and easily to make than hard crust type.you can enjoy the molding freely, too.(braid or loaf mold) please try it,i think You can bake special one!
Gosh,You have an appreciative eye for good ceramics!
Thanks,it's my fave plate works by female ceram
ceramist 加藤かずみ.
Anyway,it's not important,There is some ceramic festival gathering numerous ceramists.(From classical ceramics till new artist .main held in Kyoto or Nagano etc) There lift up to popular ceramist from obscurity. Cuz many pro buyer come over and looking for newcomer.加藤san were dug out
dug out such handcraft festival.If you were in there,you must be excited! 😊🎶
すごー。
ガラスの器なんてまたおシャンやね‼牛乳と一緒に食べたいな〜冷やしても絶対美味しいよね(@ ̄ρ ̄@)
バターたっぷりなリッチな生地…。
口溶けるパン生地…。むふー。
Oh I see,you got them when you are 16,not so long ago then,no wonder they look so new and style looks so current!
I checked 加藤 san's work,I love them very much,another artist I have to keep an eye on in future,thanks for introducing!I wish I could attend these festival,sounds fun!
ゆかり から ツル
ツルちゃんリスナップもありがとう😊🙏💕
わたし、専用のブリオッシュ型持ってなくてさぁ😢 でもこれなら丁度良い大きさかな?って思って焼いてみたよ♪
やぱブリオッシュには牛乳よね‼ わたしもコーヒーか牛乳💕
パン焼き楽しいけど、難しいね〜。。ツルちゃんプロやからいっぱい聞きたい事あるわぁ。。
ゆかり から rick chan
LOL😂😂👍💕
Exactly! As you said,That's recent past,maybe only 20 years ago...
Anyway,you are truly sweet talker!
Thanks my dear!
Sometime I want to take you 五条坂陶器まつりor 松本クラフトフェア😊
See ya tomorrow,Good night⭐🌙
yum!
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