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手料理
  • 2015/09/19
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ケチャップチャハン Ketchup fried rice with veg and sausages

レシピ
材料・調味料 (4 人分)
キャベツ
1/4玉
冷凍ご飯
2人分
チョリソー
3本
人参
1本
玉ねぎ
1 1/2玉
4個
ケチャップ
適当
砂糖
適当
適当
作り方
0
材料全部みじん切って
Mince all of the ingredients.
1
フライパンに油と玉ねぎと人参を入れて、混ぜます
Pour oil, onions and carrots into a frypan. Caramelize onions to make it sweeter or don't for a more onion-y taste.
2
チョリソーとキャベツを入れて、混ぜる
Put in your preferred meat and cabbage, stir fry it.
3
砂糖と塩(1:1)を入れる。あんまり多くないっていい
Season vegetables with salt and sugar(1:1 ratio) lightly to flavor it.
4
ご飯を入れて、混ぜる
Pour in the rice and stir.
5
卵を入れる。もっと柔らかいご飯が欲しいなら、このまま入れていい。でも、もっとパサパサ感が欲しいなら、最初卵をちょっと焼いての方がいい
Put in eggs, but if you want a drier fried rice, it would be better to fry the eggs to a half cooked stage before putting it in. For softer, wetter rice, putting it in now will do.
6
皿に盛り。
Serve on plate.
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