Wow,I have almost forgotten about it! Thank you for making this and mentioning me!I love fruits and they are a big part of my cooking.Your version of passion fruit and crab looks so good,so luxury to have all crab meat served inside a passion fruit,canned crab meat is so easy and could be great qual
quality too.Also very lovely presentation!So good you could get these Japanese passion fruits ,I am sure they are delicious!Love these peaches with mascarpone too,great idea from Makihiro San!Peach is my favorite fruit,what a treat for me looking at this great post! Tropicalismo!This one's best to
桃は蜂蜜レモン+オリーブ油でマリネしたのをマスカルポーネと。
パッションフルーツは蟹缶とハーブ、オリーブ油でマリネ。
どちらもシャワー浴びてる間にキンキンに冷やしてシャンパンと一緒に♡
あーーーーじあわせ。至福。。
も束の間、息子と友達に乱入されて雰囲気ぶち壊し。そんな夏休み…。
熊本産?美味しかったー!
桃は、石川産でした♪( ´θ`)
黒じゃないけれど、やっぱりカッコいい‼
その場を想像しちゃって 雰囲気ぶち壊しを笑っちゃった( *^艸^)♪♪
まきこさんもrickさんも鉄板やから間違いないね😊🎶
ロミちゃんの息子氏、お友達乱入の話が微笑ましい😁🎶
おいしいよね(^∇^)
マスカルポーネだとモッツァレラよりも濃厚かも?今度試してみよう♪
パッションフルーツはリゾートではよく食べるけど、ここらへんでは見かけないなぁ。かなり酸っぱいよね?蟹とのコラボも気になるところだ。
夏休みは賑やかだねー!!!
ママンファイトー(( ;*д*))o=3=3
Tropicalismo!This one's best to
わーい(≧∇≦)
凄い嬉しいです🎶
黒?!
そう聞いたら早速黒泡が恋しくなってきましたよーー👈単純。
リスナまでありがとうございます
(((o(*゚▽゚*)o)))
私も一夜で夢の桃尻富豪✨✨
日に日に…桃市民😄
桃ダーサラにマスカルポーネいいね!!
美味しそう〜
連鎖するね〜♬
マスカルポーネと桃尻💕ダーサラ美味しそすぎて即まねっこデスよ😋💛
ウチの桃尻エリカさまも近日公開です💜ぷり