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  • 2016/12/02
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臘腸煲仔飯

みんなの投稿 (8)
お料理ジャンルに、中華はあるけど香港料理というカテゴリーはないのね…
香港の冬のソウルフードと聞きます。
すっかり我が家の定番になりました。
臘腸がなくなったら挽肉で作ってみよう。
今回は里芋を入れてみました。
これ作れちゃうなんて!なんておいしそうなんだろう。このお料理大好きです。でも私には漢字も書けません😭
コレってチャイニーズソーセージ?のこと⁇やね〜
この季節が来たね♩里芋を合わせるはリックさんもビックリかな?😍
Yep,that's our winter comfort food!
We make taro cake with Chinese sausage too,they go well together,having them in a tonabe rice is good idea!
I can't wait to make Chinese sausage dishes too,but is still warm here,just doesn't feel right to eat it....
麻紀子 から cocoa
これ意外と簡単ですよー!WEBにレシピいろいろあるので、作りやすいのを見つけると良いです。
漢字…(笑)手書きソフトを入れてます。広東語は普通の変換では検索できないよね。
麻紀子 から kayo
そうよー!残りわずかとなった、チャイニーズソーセージです。
スープに炒め物に炊き込みごはんにと大活躍して、これがいちばん好きだな。という結論に至った。
芽キャベツを入れたいんだけどまだ季節じゃないから、変化球で里芋を入れたら結構イケたよ(笑)
麻紀子 から rick chan
Is it a warm winter in HK this year?
Winter remind me HK trip in January. I think there are many delisious foods in your country more and more. I have to go to HK once.
It's sounds good Taro cake, I think it is a snack in cool season.
I don't know,it hasn't been cold for years,but it might get freezing cold for a few days,like last year,that was memorable!Please pick spring time for traveling just be safe...
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