It doesn't have to be meat all the time,I also love vegetarian dish from Indian!This one must be good using curry leaves and tamarind,but it's the first time I see sesame oil in an Indian recipe,and it's called sambal,must have a little Malayian or Indonesian influence,or even vice versa.Anyway,I lo
rikk san🌟 太白ごま油 is a colorless and odorless sesami oil. (this oil is usable for sweets. especially, using for macrobiotic sweets.) but It is OK to use any oil other than sesame oil.
sambal, yes, I think so. Because south India and Malaysia and Indonesia are hot tropical climates, is a dish similar?
Ok,I see,odorless sesame oil. There are lots of Indian live Malaysia too,and geographically very close, that's why they have similar food may be. I had the experience,the green mango curry I made last time,I used curry leaves to make an oil,dangerous thing happened,thank you for reminding me! Many t
サンバルのレシピです。
材料が特殊ですが大丈夫でしょうか??
レッツ!サンバル👯🎶
早速今度の休みに作ろうと思います♪( ´▽`)
タマリンドってどっかに売ってますかね?変わりに梅干しでもいいでしょうか?(>_<)
ここで7/1まで送料無料で買えますよ〜
http://www.tirakita.com//index_ipod.shtml
梅干しも代わりになりそうですが、せっかくならタマリンド❤
私はちなみにペーストではなく、ブロックで買いました。タネとスジがあって厄介ですが、余計な添加物が入ってなさそうだったので👾🎶
結構手間がかかるけれど、是非作ってみてください😆💛
レシピ付き!っとおもったら
むむう、、これは入手に一旅を要する感が。。
でも、スナップがたまらん、やっぱり本格ですね!!
レシピが超本格的です✨
プロっぽい😍さすがぶちょ〜💕💕
はい✋少し質問させて下さい✋
えっと〜、ヒーリングって何ですか?? 今調べたら宇宙からのエネルギーを体に取り入れ…なんちゃらかんちゃらってでてきたよ。。💦
それを少々⁇ってこと?
これは腰の重いレシピですよね〜
まず材料揃えるってとこで挫折しちゃう系です(笑)
一旅には笑った😂
けど、今はマウスクリックで買えますから〜(๑˙❥˙๑)ふふふ
昔の人は大変だったね!
おもろ過ぎ〜!!!😂😂✨
ヒーリング入れたら落ち着くだろうね〜(´◡͐`)
アイス食べて落ち着くわ〜ってのと一緒?(安定剤)
よくみて!ヒーングですよ!
ヒーングは「豆や根菜類を食べたときのガスの発生を抑える役目を果たし、かつ、野菜だけの料理に旨味を加えるスパイス」(どこからか抜粋)
玉ねぎの腐ったような強烈オイニーなんで何重にも包んで冷蔵庫においでです。それでも冷蔵庫を開けた時にぷわ〜んと匂う時がある存在感抜群野郎です。
サンバルの話を聞くたびに、みんながみんな最後はお茶漬けに...って(笑)
豆が味噌みたいな風味を出してますよね〜♬味噌汁みたい😆🌟
beeちゃんあんがと💕
マジ〜にょでbeeちゃんのジョーキングかとおもっちゃった😁💦
聞いて良かった。。聞かなかったら角松敏生的な音楽掛けて作るとこやった😲 インド料理は奥が深いね💕
いつも本格的なレシピシェアしてくれてありがとぅっ!
おはにょ🐒
マヂ間違いだったんだぁ ₍₍ ू(˃̤❥ॢ˂̤ ∗))
うそ〜ん😂
冗談だと思ってますた!
なので失礼があったら許してね〜😝
アイスクリームは安定剤が入ってるから落ち着くわ〜ってことね。
あれじゃわかりづらいね。
解説すんな?!(笑)
サンバルはマニア向けレシピだね。
日本でいうと味噌汁の位置のもので、手が掛かるくせにメインじゃないです(•᷉ुε ू•᷈,)
気が向いたらレッツ🎶サンバル👯🎶っちゃって〜🎶
インド的、アーユルヴェーダ的にはNGなんで大きい声じゃいえないけどって。
薬味入れたら美味しそう♫
太白ごま油 is a colorless and odorless sesami oil.
(this oil is usable for sweets. especially, using for macrobiotic sweets.)
but It is OK to use any oil other than sesame oil.
sambal, yes, I think so.
Because south India and Malaysia and Indonesia are hot tropical climates, is a dish similar?
This dish is also using curry leaves.
when put in the oil, very dangerous! be careful.😱
Let's samba-l together!👯🎶👯🎶
Thank you for your resnap😊
There are lots of Indian live Malaysia too,and geographically very close, that's why they have similar food may be.
I had the experience,the green mango curry I made last time,I used curry leaves to make an oil,dangerous thing happened,thank you for reminding me!
Many t