SnapDish
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75℃にお風呂を沸かして、真空パックした状態で8時間浸かってもらう。
お風呂上がりは、今度は氷水に浸かってキリリっとしてもらい、いよいよ開封。
氷水風呂上がりは、ゼラチン状の物体が付着しているので綺麗に取り除いて
衣液!??に浸して、衣をまぶして、熱々の油でササっと!カラッっと!揚げて完成。
1 egg, beaten
1 cup buttermilk
5-pound chicken thighs bone in, skin-on , seasoned with salt
2 cup all-purpose flour
2 teaspoon ground oregano
1 teaspoon chili powder
2 teaspoon dried sage
2 teaspoon dried basil
2 teaspoon pepper
1 teaspoons salt
4 tablespoons paprika
2 tablespoon onion powder
2 teaspoon garlic powder
1 tablespoons Accent (MSG seasoning)
Peanut oil, for frying
Sous-vide for 8 hours at 74ºC/165ºF.
Remove chicken from bath and submerge in an ice bath until completely chilled.
Remove chicken from bags, reserving any gelled liquid, and pat thoroughly dry with kitchen papers.