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手料理
  • 2014/11/11
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干柿☆1週間

みんなの投稿 (11)
1週間で大分らしくなりました。
一生懸命もみもみして
もう少し干してみます☆
how long does it take to be ready?
em12415 から Jiholland
The ready to hang 50 pieces of persimmon, took about 3 hours.
It is a thing and hard to boil for a short time one by one to peel the persimmon skin.
I think that we can eat in about a week later.
I am not good at English. Do you through in this sentence?
Jiholland から em12415
wow, sounds like a lot of work! how long did you boil them for?
まゆりんこさん♪
フォローありがとうございます♡
よろしくお願いします( ´ ▽ ` )ノ
em12415 から Jiholland
Thank you.☆
Boil time is only one 5 seconds.
ましてさん*
こちらこそありがとうございます☆
よろしくです!(*´▽`)ノシ。・+゚・。☆彡
フォローしてくださりありがとうございますm(__)m
em12415 から ハル
ハルさん*
こちらこそありがとうございます☆
これからもよろしくです。
♪・・*:(´∀`人)
Jiholland から em12415
Okay I see. I will try it. thank you very much :)!!!
em12415 から Jiholland
You're welcome.。+゚(*´∀`*)。+゚
persimmon is astringent things like that hang out.(渋柿)The neat By hanging out persimmon you can not eat bitter, it will be sweet.
Try doing when it clears up, if possible days in a row.
God bless you☆
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