Hi,Romei San!The first time I saw this dish was not on your page,I saw it from someone else's under 'resnap',I thought 'what a good looking dish!',then I clicked it open only to discover your name over it,it's done by the amazing Romie,well I shouldn't be surprised,should I?Absolutely love it,both s
seafood,but different take,katsuo carpaccio with ニラ sauce,this one opens my mind,both with character and must be a good match!Also the always unbeatable Mediterranean style on the tako,but making more special using 山椒 and matcha salt,that's so you! Though these are not for me to savor,I am just glad
rick san Hello rick san!😊 So sorry for too late replying as usual😱 Yeah as you say,this post's mood is another kind of my cooking. Also seems it's someone else's post for me,hehe.Liking this style so much. Woww you can always understand my thinking circuit of cooking!! I like pretty this combinatio
combination(山椒&matcha salt)!maybe you can imagine this harmony so easily. Now,I'm so sorry not for lefting a comment and thank you so much for your Thoughtfulness to me(heard from Yukari san😊)Anyway,I'm super crazy looking forward...♪♪
ニラのエスニックカルパッチョ。
もう一つは
mariさんが以前作っていらした素敵なタコと木の芽のカルパッチョからのインスパイアです✨
木の芽は無かったのですが
山椒の実と、緑茶粉末と岩塩で。
mariさんいつもいい刺激をありがとうございます✨
どちらも炙ってみました。
へーーー!!面白い♡
おいしそう:-)
すごーくおしゃれさんなタコとカツオ!!
オシャレな外国の料理雑誌の1ぺージのようです。
石のような風合いのお皿も素敵!
食べ友友も光栄です。💖💖💖
カルパッチョ2種の炙り〜
しばらくじーーっと魅入ってしまいましたよ。
あ〜、しばらく炙り忘れてました!
( ̄▽ ̄;)!!ガーン
私も炙ります〜♡
でへへへ。
ありがとう!
こういうのずっと探してて一目惚れ。
アンティークなので古い味わいが◎
銅や錫も混じってるって言ってたような。
うん!生える映えるぅタコもぴつぴつ♡♡
イマイチ炙った感じが伝わらないよねー。。生タコでやりたかった!
百均バットが炙り過ぎでペコペコになっちゃった 笑。
リスナもありがとう!
波平さんの親戚筋とかに居そうですかね。キャラ強すぎる恐れアリですね。。
あ、リスナもありがとうございます♪
こちらこそ、ありがとうございます!
まりさんみたいに生タコの薄造りでやりたかった。。。
茹でタコで失礼しました!
お皿のラフな古い質感かなり気に入ってます。銅や錫?が入ってると店主さん言ってました。
ありがとうございますぅ☺🙏
私も久々の炙りでドキドキしました。。安物バットが見事ペコペコに歪みました😇
描いた炙り具合でなく残念でしたが、炙るとやっぱり香ばしいですね😋
リスナもありがとうございます🙏💕
ありがとうございます。。😊🙏
思い描いた炙り具合にならなかったんですが。。
でも炙るとなんでも美味しく感じるバーナーマジックですよね😊✨
結構大きそうでチョンチョンと少なめのお料理並べるあたりが神業〜。ホント勉強になります。
弟子にして〜😆💕✨
Though these are not for me to savor,I am just glad
お返事遅くなりごめんね🙏
そうだよ、このお皿リックさんのBBQで使ってたやつ。新顔なんだお〜よろしくね😉
ずっと欲しくて、でも入手し辛かったお皿の雰囲気に似たようなのをたまたまアンティークショップで見つけたの✨広々とスペース空けてカルパッチョ並べてみたのん。
弟子?!wまさかまさかまさか。
そんな出来過ぎた弟子取ったら商売上がったりやわー😆💜
リスナも、いつもあんがとう🎶
Hello rick san!😊
So sorry for too late replying as usual😱
Yeah as you say,this post's mood is another kind of my cooking.
Also seems it's someone else's post for me,hehe.Liking this style so much.
Woww you can always understand my thinking circuit of cooking!!
I like pretty this combinatio
Now,I'm so sorry not for lefting a comment and thank you so much for your Thoughtfulness to me(heard from Yukari san😊)Anyway,I'm super crazy looking forward...♪♪
見にきてくれてありがとうね!
連凧😊👍天高く上りますよー
鰹凧もね。。こちらはあまり見たくないよね。
早い、旨い、映える。
うん、いつでもカルパッチョは裏切らないね。
どもありがとぅおー!
それが言いたかったんですよね😗
でも、ありがとう😁✨
ご無沙汰ごめんね(/ _ ; )
元気かな?
うひ。ありがとう!!
ちょいとそれらしくやってみたよ。
カルパッチョだいすきーっ