• お気に入り
  • 16もぐもぐ!
  • リスナップ
手料理
  • 2015/08/02
  • 976

パンプキンスープPumpkin soup

レシピ
材料・調味料 (9 人分)
かぼちゃpumpkin
丸ごと1個whole
牛乳milk
1〜1.5カップ200 to 300ml
コンソメ(固形スープ)consommé soup cube
3個a few
塩胡椒salt and pepper
適量as you like
作り方
1
かぼちゃを丸ごと(皮ごと)電子レンジへ。大きさによって8〜12分。
Put the whole pumpkin into microwave and set the timer for 8 to 12 min. depending on the size of the pumpkin.
2
かぼちゃを半分に切り、皮を剥く。種を取って一口台に切る。
Cut the pumpkin into half and peel them. Cut them into bite-sized chunks, after getting rid of the seeds.
3
2で切ったかぼちゃを鍋に入れて水をひたひたになるまで入れ、固形のコンソメスープを入れて柔らかくなるまで煮る。
Put the chunks of pumpkins into a pot with consommé soup cubes, then pour in just enough water to cover them. Simmer until they get soft.
4
3を滑らかになるまでミキサーにかける。Process it with a blender.
5
ミキサーしたものを鍋に戻し、牛乳、塩胡椒を入れて適当に煮込む。
Get it back into the pot. Then, pour milk, and sprinkle salt and pepper. Simmer it until your satisfaction.
みんなの投稿 (0)
まだ質問やメッセージはありません。
もぐもぐ! (16)