かぼちゃを丸ごと(皮ごと)電子レンジへ。大きさによって8〜12分。 Put the whole pumpkin into microwave and set the timer for 8 to 12 min. depending on the size of the pumpkin.
2
かぼちゃを半分に切り、皮を剥く。種を取って一口台に切る。 Cut the pumpkin into half and peel them. Cut them into bite-sized chunks, after getting rid of the seeds.
3
2で切ったかぼちゃを鍋に入れて水をひたひたになるまで入れ、固形のコンソメスープを入れて柔らかくなるまで煮る。 Put the chunks of pumpkins into a pot with consommé soup cubes, then pour in just enough water to cover them. Simmer until they get soft.
4
3を滑らかになるまでミキサーにかける。Process it with a blender.
5
ミキサーしたものを鍋に戻し、牛乳、塩胡椒を入れて適当に煮込む。 Get it back into the pot. Then, pour milk, and sprinkle salt and pepper. Simmer it until your satisfaction.