You are welcome,thank you for trying this!It's really awesome,you have made something special from an a ordinary family style dessert! The choice of spices is spot on,mikan is good idea,and tamarind is quite unexpected but I am sure it works fine,and raisin too,all kinds of aromas,sweet and tart,the pears gets the best treatment! Eat this with some cream or cheese would be perfect,ricotta also great! And the decorating etches are really artistic,I admire your creativity! The colour is so gorgeous,nice deep burgundy,who doesn't want a bite!? I even think apart from adult,this would be appealing to young people too,even kids,since the alcohol is cook off! One last thing,I hope you didn't open a Chateau Margaux for this😬...I only used a cheap merlot and it was good enough!
大人のゴージャスなデザートです😎
クローブ、スターアニス、シナモンをきかせ、砂糖の代わりにメープルシロップを使い、タマリンドペーストも少し入れました。
一緒にみかんの輪切りとレーズンもグツグツと😊
ラ・フランスは溝を付けて、ちょっとドレスアップ✨
リックさんのはマスカルポーネですが、冷蔵庫にリコッタチーズがあったので、それを使いました。
リックさん、大人のデザートを教えてくれて、ありがとう❗️ ご馳走さまでした😋
Hi,Rick!
I decided to make your beautiful dessert from the moment I saw yours!
I used clove, star anise, cinnamon, and maple syrup instead of sugar. Added a little tamarind paste.
Also I put some sliced fresh oranges and raisins in the pot, decorated pears with grooves.
Because no mascarpone in my fridge, I served them with ricotta cheese. It went well, too.
I do love this gorgeous sweets!
Rick, thank you so much for showing me this special autumn treats.
オトナのデザートだわ💖
スパイスも好きな香りのばかりだし、メープルシロップで甘味なのね✨
タマリンドペーストって?
後でぐぐってみよ🎵
カービングもステキ❤️
溝の付け方もスタイリッシュで素敵やね😊
チーズと合いそうだわ👌
rickさんはフルボトル使ったって書いてあって、そんなにたくさん要るかな〜と思ったけど、私もフルボトル使ったわ🍷
溝はね、縞々に剥けるピーラーを使ってるの🤗 ちょっとイッセイ・ミヤケ風でしょ❓
私も使ったワイン液を再利用するよ〜✨
見に来てくれてありがとう😊
溝はピーラーを使ってるの。これ、プリーツプリーズのお店の小物として使ってもらえないかな〜😁
チーズも合うし、ホイップクリームも合うと思うよ😋
見に来てくれてありがとう❗️
ワインタップリ贅沢に使ったデザートなんだね💖
めっちゃ綺麗なワインレッドだわ😍
溝も素敵にはいってるね💖
大人のデザートたべてみたいわ😍
はじめ、ホントに赤くなるのかな〜と思ったけど、火を止めて一晩経ったら、こんな色になってたよ😳
まだ残ってるから、食べて〜🤗
見に来てくれてありがとう😊
細かいとこまで流石美しい仕上がりだね〜✨😃
大人のデザート 食べてみたいなぁ😋
ここんとこお纏めモグリスで🙏🏼💦
もう〜ね!
izoomちゃんのは芸術作品だからさ〜〜(灬˘╰╯˘灬)♥。・゚
一品一品全て絵になるよね〜(*˘︶˘*).。.:*♡💕
スナップも完璧やしね〜😍👍🏼
で!😨😨😨💦
語学まで堪能に更に😱😱😱💦(笑)
まだあるから、どうぞ召し上がれ〜🍷✨
見に来てくれてありがとう😊
いつも見に来てくれてありがとう❗️
赤ワイン🍾で、ドップリ浸かったの❣️綺麗✨
食べると、酔うのかなぁ〜〜💕
スナップもステキ✨✨
しっかり染みてるネ~❤(*´-`)
これ食べたら酔いそうだわ。😜(笑)
溝はピーラ~なんやね。😃
綺麗 ( ≧∀≦)ノ👍
Fantastic ヽ(●´ε`●)ノ💜
The choice of spices is spot on,mikan is good idea,and tamarind is quite unexpected but I am sure it works fine,and raisin too,all kinds of aromas,sweet and tart,the pears gets the best treatment!
Eat this with some cream or cheese would be perfect,ricotta also great!
And the decorating etches are really artistic,I admire your creativity!
The colour is so gorgeous,nice deep burgundy,who doesn't want a bite!?
I even think apart from adult,this would be appealing to young people too,even kids,since the alcohol is cook off!
One last thing,I hope you didn't open a Chateau Margaux for this😬...I only used a cheap merlot and it was good enough!
気に入ってもらえて嬉しい〜😍
見に来てくれてありがとう😊
それとも、これをツマミに一本あけちゃう❓😆
見に来てくれて、嬉しいコメントもありがとう❗️
The aroma and the color made me so happy! And when I had a bite, it brought me a smile!
Don't worry about the red wine.
Mine was a budget one, about ¥400 at the supermarket.
I'll let you know when I reduce this rich burgundy liquid.
Thank you for your grateful comment.
浸かるくらいの赤ワインの中に私も浸かりたい😍💓💓
って、どんだけ飲兵衛😆💨
溝のカットが美し過ぎるわぁ✨✨✨
溝のカットは、味がしみやすくなるのと、取り出すときに失敗してドボンにならないのと、写真撮ったときに陰影ができていいかな〜と思いつきでやってみたよ😊
見に来てくれて嬉しいコメントありがとう😘
ワイン色って大好きなんです💕
すてき✨
こちらも見に来てくれてありがとう❗️
女子受けしそうですね🤗 ありがとう❗️