😝かおるさん.🙋♂️こんばんは Woooow!!! it's Rare ingredients❤❤❤👍👍👍 You made it very appetizing. I really like that Thailand will bring it to make Tom Yum soup or something spicy stir fry 😝🌶🌶🌶
🙋♂️かおるさん.おはようございます☀️ Yes, it's a popular food in Thailand. but younger generation in Thailand tend to prefer seafood ,foreign food And especially Japanese food, sushi and takoyaki, they really like it.😁🇯🇵👍❤
この辺では手に入らなくなり諦めていた。
先日、ステキなお姉様方に連れて行って頂いた、渋谷の歴史的かつ素晴らしい焼鳥屋さんで、大将にこの悩みを打ち明けたら問屋から取り寄せてくれた。大将、男前やのぅ〜😭
嬉しすぎて今日は仕事が手につかなかった。
玉ひもを煮すぎたのが痛恨。
#鳥モツ #鳥もつ #キンカン #きんかん #玉ひも #卵管
Woooow!!! it's Rare ingredients❤❤❤👍👍👍
You made it very appetizing.
I really like that Thailand will bring it to make Tom Yum soup or something spicy stir fry
😝🌶🌶🌶
Thanks😊
This is chikin’s oviduct and ovary. I love it😍
But it’s difficult to get in Tokyo. So it's a special dish for me.
Is it a popular food in Thailand?
Yes, it's a popular food in Thailand.
but younger generation in Thailand tend to prefer seafood ,foreign food And especially Japanese food, sushi and takoyaki, they really like it.😁🇯🇵👍❤
Very interesting❣️
Would you upload it when you eat it?
Japanese younger, too.They like Western dishes than Japanese.
食べたことないです🤓💕
どんなお味なんでしょう🥰
ビジュアルから美味しさが伝わって来ます✨
OK👌😉sir.I'll upload it soon if I can eat it.😊
夢にまで見た❣️キンカン‼️
艶やかで素晴らしい👏👏
そして👀渋谷の焼鳥屋さん大将( ≧∀≦)ノ
粋な方ですね~👍
間違いなく男前だわd=(^o^)=b
I’m so excited❣️
ありがとうございます😊
キンカンは薄味の卵の黄身味で、モッツァレラとかまぼこの中間くらいの食感です。
めっちゃ好きです❣️
これ、nainaiさんに食べてもらいたいなぁ。
ありがとうございます。
渋谷の焼き鳥屋さん、毎日通いたいくらいです。お酒は飲めないけど💦
でも😆👌❤️大丈夫❗
美味しいもの\(^^)/沢山知ってるから~👍
かおるちゃん❣️
ねえ、キンカンって、黄身やろ?
こっちではスーパーで普通に安く売ってるよ。ええやろ〜😄
うち、祖母が鶏200羽飼ってたから、時々捌いて食べてた。うちじゃキンカン含めてタマヒモって言ってたよ。
美味そうに煮たね!良い色だね❣️😋✨👍💛
この辺では全く無い。前は恵比寿三越の地下の鶏肉屋さんで比内地鶏のがたまに出てたけど、もう閉店したから全く見かけんようになってしもた😭
おばあちゃん!ええのぅ〜。
私は小さい粒々の部分が特に好き。でも焼き鳥屋の大将が問屋に聞いてくれたら個数売りで立派なやつしかなかった。20個いる!といったら、大将が「1人でそんなに⁉︎」だって😅
来てくれてありがとう🙋🏻♀️