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手料理
  • 2019/11/25
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精進イタリアンレッスン#料理研究家指宿さゆり

みんなの投稿 (1)
One of the characteristics of Shojin ryori is the necessity for time-consuming precooking such as removing harshness and boiling because precooking had been required for vegetables and beans until the practice of eating fresh vegetables as a la cart cuisine, namely salad, took root in Japanese food culture.

精進イタリアンレッスンでは
バルサミコ酢や日本古来の調味料を使って
イタリアンを仕立てていきます。

その中には健康と美しさ
心の豊かさや安定など
多くの要素が含まれており
美味しさの中には細胞まで行き渡るような栄養も。

梅やガーリックに粒山椒や和のハーブ。海外の食材とマリアージュした
食事は内側からの美しさのアプローチ。

メインの粒山椒のバルサミコソースの竹の子ステーキや
きのこや銀杏のカルトッチョ。
オリーブやトマト煮込みや
パスタはミョウガで爽やかに。

たくさん充実した美しい食事は
女性が大変喜ぶものです。



Thanks for always brightening my day with your smile and being great company !

料理研究家 指宿さゆり
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