I totally agree,it looks like a dish from old standing 洋食屋,no fuss straight forward beef stew,cooked to the point of perfection!Baby onion also a star here,must have done with lots of care,looks sweet and tender but still keeping the shape,are they product from your area,I really envy you are gettin
Wow,really!? 老舗洋食 is best praise for me!I really glad to hear you saying so.I always aiming to 洋食店 style whenever make beef stew.i bought extremely cheap Australian lean beef.so I made it carefully😁 I wanted to prove that cheap beef become delicious stew.stewed beef was very tender,I was satisfied😋💕
yep,I bought vegee at kind of Farmer's market. You know all root vegee become sweet in winter,I love root veg a lot! Haha,you know me well! I couldn't eat much beef.Perhaps I may be a born vegetarian.I think I could live without any meat if I have not interesting in cooking.That's why I dare to eat
丁寧に煮込めば美味しい グラム¥170のお肉。
まるで老舗の洋食屋さんだよー
このトロン〜はたまらないです!
玉ねぎはグリルなんですか?
この透明感なら、3個は食べたいです!
涼しく(寒く)なったから、またゆかりんのお料理が見られて嬉しい♡
グラム¥170のお肉もそう言ってもらえて喜んでいます✨✨
ありがとうございます😊
シチューやカレーの煮溶けた野菜が苦手なので😁💦
玉ねぎと人参はお肉と一緒に煮たものを グラッセにしてあります。
ジャガイモも一度煮たものに強力粉を付けて揚げました😊
松坂肉だと尚良いんですが😁😁
オージーのが破格の安さでした✨
前日夜に3時間ほどコトコト煮ておいたので 柔らかく仕上がってくれました😋
ありがとうございます😊寒い季節で絶好調に元気です💕
今のうちに出来るだけアップ出来るように頑張ります😁✌️
そーそー、カレーやシチューだと、野菜がどれも同じ味になるし、じゃがいもはグズグズになるし…
こんな風に手間をかけてあげるといいんですね〜
✨✨✨✨👏✨✨✨
さすがゆかりちゃん!
一味違う女史です〜ヽ(*^∇^*)ノ♡
思わずスプーン🍴握ってもうた😲💖
これ なかなか同調して下さる方がいないので しのさんがそう言って下さると心強いです😊💕
高いお肉はシンプルに安いお肉は手間を掛けて魅惑の変身✨✨
ですね😁
わたしはお野菜と平和と雪が大好きなんです✨ あ、あと優しい嘘をつく優しさも好きかな🎶
...えっと、真面目に答えると♪ だいたい何も考えないで作ると 菜食主義みたいな食卓になるので 逆に意識して積極的にお肉も取り入れるタイプです😁💦
温まりたいー
清めて来るっす💦
とろんとろんな煮込み料理は冬場にぴったりですよね💕
ほんの少し春めいてきましたが、まだまだ寒いこのごろですので おりぃさん風邪ひかないようにご自愛くださいね😊🙏🎶
コメントいただいてたの今気づいて申し訳😢🙏
しぇーーって😂😂
そして シローちゃんは清めなくても そのままで十分キラキラ清まってるよ✨✨清まりガールだよ✨✨