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手料理
  • 2015/09/13
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I tried making rick's ‘baked clams’ ʕ-̼͡-ʔ

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バターに材料(リックの記述通り全て)を混ぜ、エスカルゴバター的なものを作り、それを細かくしたパン粉と合わせたよʕ-̼͡-ʔオレガノの風味がきいてる〜

ビストロの味‼︎最高のおつまみとなりました🍷ʕ-̼͡-ʔ👍

Rick,thank you for teaching me 😋🍴
本当にコレは美味しかったね、ワインを飲みなさい、そんな風に言われてるような、ワインが進む料理でした!

リックに感謝だね
あ、リックのやーつ❤︎
私も⭐︎つけてあるお
パン粉とハーブでカリカリ美味しそう
完全にワインのつまみだな
rick chan から 七海
Well done Nami,looks better than mine,you don't need me to teach!!You are such an incredible cook,you know all different kind of cuisines,you turned your home into a bistro this time!
You are right,this is like escargot butter,adding breadcrumbs,but I think you could add other things in the mix,or substitute butter with olive oil,use different herbs,and it would still be delicious!As long as the clams are good,this can't go wrong,seems like you bought some amazing hamaguri there,are they in season now?I also wonder what kind of wine you ate this with,I reckon a crisp white wine would be best!
Thank you for trying this!
rick chan から koji toyoda
Hi Koji!
No need to thank me,the credit goes to Nami,it's her excellent skill!!
But I am glad you like my idea,I enjoyed mine and I hope everyone could try!
This is absolutely best with wine,I am not much of a wine person,but I love all おつまみ!
七海 から 麻紀子
仰け反るほど美味かったッスʕ-̼͡-ʔ👍
七海 から rick chan
見に来てくれてありがとう、リック

とんでもなーいʕ-̼͡-ʔリック作のには足元にも及びません。またまた身にあまる嬉しいお言葉を!

バターは美味しいけどオリーブオイルの方がヘルシー、気に入ってしまったから必ずまた作るね。

アルゼンチン産のシュナンブラン&シャルドネの白ワインと合わせました。
ワインが飲みたくなりますね😁
いつまででも貝殻吸っちゃいそう…✨✨
七海 から レイ
そうそう。出汁はチューチューしてパン粉は最後のひとカケラまでパンでぬぐっちゃったよーんʕ-̼͡-ʔ🍷
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