So I been wondering how's the quality of this fish powder.. Yep,old time food wisdom before msg arrived,to add deep umami to food.It's still the best thing to use in these dim sum and 燒賣 and wanton!I have no doubt the one you made are tasty,you have mad skill now,better than Chinese like me!Using bamboo shoot skin instead of wrapper is genius too,it will become famous nouvelle dimsum if on sale here! Haha,that double happiness cutter is used well,it adds playfulness to an traditional dish,they should use your idea at wedding banquet here! I don't think I have seen that stir fried chili chicken and cashew before,I love it!These stir fried dishes are easy to prepare and goo with rice,this one is extra special for me because it more northern style.I always go for the cashew when I make this(of corse a less spicy version!) 芋角!Haha no need to go into that again,you know how amazed I am!
Hiya! Thank you,Your words stimulate me! I am sorry that I did not have a chance to thank you until now. I haven't used fish powder so far,I've no idea how quality it is.i just trusted that you pick good one for me. compared to without fish powder,I think it gives depth of taste.I learned that natural seasoning brings good aroma too. Thank you very much😊🙏💕I have some of fish powder still left and keeping it in a fridge.I wish I could handle well this from now on. Because I had been busy last month, a lot of dishes what I wanted to make has been left untouched... Especially I was thinking what I should make with Rosanna's gift. I'll enjoy cooking with those this month😊💕
焼売の皮は使わずに 筍の姫皮を巻きつけています。 これは大成功で美味しかった〜😍💕 このフィッシュパウダーは味に深みが出て本格的な焼売の味になる😆🙌💕 Rick素敵な調味料 教えてくれてありがとう🙏🙏🎶
あとは イカとエビの炒めもの(囍バージョン)🎶
朝天唐辛子と鶏とカシューナッツの炒め物🎶
コマが余ったので、昔作った 芋角🎶
中華でもジャンルバラバラだね😁💦
フルコースですね〜🍴🇨🇳
rickさん伝授の魅惑の調味料とか素敵〜お二人がコラボしたら最強のレシピばかりで、ほんと憧れのお二人ですーーーっ😍
Yep,old time food wisdom before msg arrived,to add deep umami to food.It's still the best thing to use in these dim sum and 燒賣 and wanton!I have no doubt the one you made are tasty,you have mad skill now,better than Chinese like me!Using bamboo shoot skin instead of wrapper is genius too,it will become famous nouvelle dimsum if on sale here!
Haha,that double happiness cutter is used well,it adds playfulness to an traditional dish,they should use your idea at wedding banquet here!
I don't think I have seen that stir fried chili chicken and cashew before,I love it!These stir fried dishes are easy to prepare and goo with rice,this one is extra special for me because it more northern style.I always go for the cashew when I make this(of corse a less spicy version!)
芋角!Haha no need to go into that again,you know how amazed I am!
ほんとは気軽にゆかりちゃーんなんて呼んではいけない存在なのでは??
ほんと素敵なお料理ばっかりだ。
お店出してよぉ、絶対食べに行くから😄
姫皮の焼売たべたい😋
こんちすー😊
いつもながら素敵すぎるでしょー✨
いつの間にやらrickさんやロミたんと会ってたぁーーー!
すごいねSDって!
おいらもいろいろ落ち着いたんでー
またシクヨロっす!
中華三昧!
しかもリックさんテイスト!😍😍😍
姫皮を巻きつけるとか!
味わってみたいです〜ヽ(*^∇^*)ノ
いやぁ。。季節はすっかり初夏な勢いだね✨リーチちゃんの美人なチェリーのタルトに度肝抜かれつつ 久々のSDを新鮮な気持ちで楽しんでるよ💕 さてさて 苦手な夏がやってくるけど、夏のお料理どないしよ💦今年も リーチに教わった しののピリ辛ポン酢で乗り切るわ〜✨
暗号気づいてくれてありがとうね😁 次のお料理で答え合わせできるよ👌🏻👌🏻💕
長らくご無沙汰してしまい、いただいたコメントの返信もこんなに遅くなってしまってごめんなさい🙏💦
Rickのおかげで お家でなんちゃって本格中華を楽しむ事ができました😊
ありがたいです😭🎶
やはり本場のお料理に比べたら わたしのは全く足元にも及ばないので、これから少しずつ勉強できたらなぁって思います😊🎶
いつも嬉しいコメントありがとうごさいます😊🙏💕
I am sorry that I did not have a chance to thank you until now.
I haven't used fish powder so far,I've no idea how quality it is.i just trusted that you pick good one for me. compared to without fish powder,I think it gives depth of taste.I learned that natural seasoning brings good aroma too. Thank you very much😊🙏💕I have some of fish powder still left and keeping it in a fridge.I wish I could handle well this from now on. Because I had been busy last month, a lot of dishes what I wanted to make has been left untouched...
Especially I was thinking what I should make with Rosanna's gift. I'll enjoy cooking with those this month😊💕
わたしは ただの食い意地のはった田舎暮らしの底辺で生活しているものです🎶 でもそんな嬉しい事言ってくれる やっちゃん大好きよ💕お店出して やっちゃんが食べに来てくれるならお店出そうかしら?🙊💕
まずは パトロン探しからやな😁
いやぁ。。わたしもSD休み過ぎて ボキャ貧になって大変だよ😁💦
普段から '美味しい' '嬉しい' '楽しい' この3フレーズだけを最高の表現として生きてます😗🎶
でも、このすごい粉はすごいです♪色んなお料理に使えそうだよ〜😊
芋角は 日本の中華レストランでも食べる事ができるよ😊
山芋(里芋のデカイかんじの)を裏ごして揚げたコロッケみたいので、中にお肉の餡が入ってるのです😋
お久しぶりだよ〜〜✨✨いや、わたしもかなり休んでたけど😁💦
beeちゃんの復帰がすごく嬉しいよ〜💕 余談だけど、わたし来月カレートーナメントに出場するんだけど、カレーを思うだびにbeeちゃんの事思い出してたよ😢良いアイデアあったらまた教えてね😊🙏
そうだね〜 時は過ぎて色んなご縁をいただけて素敵な出会いをくれたSDに感謝感謝だよ〜〜😭
昨日はロミちゃんと会ってたよ〜😁
すみません こんなにお返事遅くなってしまって🙇🏻🙇🏻
いつも嬉しいコメントをありがとうごさいます😭🙏💕姫皮の焼売はかなりお勧めですよ〜🎶
来年の筍シーズンには是非作ってみて欲しいです😊
Please wait a little,you'll see what is it mean😋
ありがとうごさいます〜😘😘
またまたよろちくびー😎
カレートーナメント?!
そんなのあるんだ⁉️
ゆかりんならぶっちぎりで優勝しちゃうよ👍✨お手柔らかにね(笑)
私は明日、まちまちこさんとみちゃこさんに会うことになってるんだ(≧∇≦)SDのユーザーさんとお会いするの初めてなのでどんな感じなのかドキドキ〜♡
いつかゆかりんとロミたんともお会いしたいよぉ〜♡
様子は後日報告します!( ̄▽ ̄)
いっぱいモグとリスナップありがとーん😘🌟
どわわぁ〜い💕今日はゴッデスの集会なんやね〜👸🏼✨それは楽しみ🎶
みちゃこさん素敵な方だよ〜💕たくさん素敵なパワーもらえるよきっと🎶 レポたのしみにしてまふ〜😍
賞金5万円⁉️ですってぇ?
容赦なく奪い取っちゃって‼️(笑)
ゆかりんのカレー食べれるなんて羨ましい審査員!
みちゃこさんのお料理美味しかったよー レポ書きました😎
まちまちこさんも素敵な人だった♡
ゆかりんとロミたんも素敵なんだろな〜♡
私も会える日を夢見ておりまする🌟
まじ〜にょ?女神達の集い見に行くね〜😻😻