Nice nice salad!!These potato galettes things are something I always want to do,but I have not a clue how to make them,I like yours very much with the edges nice and neat,and beautiful caramelized colour.I just love anything made from potatoes,you probably know looking at my posts.About poached egg,
they are such a pain to make,aren't they?It tastes well,but I am not so keen on the fact that it's losing too much egg white in the water,that's why I rarely make them.But 麻紀子 San is right,put tiny vinegar helps,also water should be just simmering with few bubbles coming up slowly,and make a swirl w
with the water,and slowly lower the egg(better cracked on a dish first)into the centre of the swirl,and it will fold together,swirl water more round the edge of pot if it stops.Or better still,wrap egg with plastic film and simmer in water,like Jamie does!Happy days!
To: rikk Thanks rick san all the resnap too😊🙏💕 Of course! I know that you love to eat potatoes! plus,i saw potato galette at your post before,just my vaguely remember...I thought your galette has done well neatly! I made this using tart rings in a pan.then pan fried both sides wearing ring. Btw,tha
Btw,thanks your kindly mention for porched egg. I'm ashamed showing my misery egg🙈 lol! usually my egg will come apart..i see,seems vinegar is important thing. I definitely try with your method,better luck next time....also sounds so easy our Jamie's method,I feel it more fitting my loose style som
ポーチドエッグは2回に一回は失敗します。。このように...👆👆
ドレッシングはハニーマスタードです。
(マスタード2種(黄色のと粒つぶの)、ハチミツ、ワインビネガー 塩コショウです)
好き好き( ´ ▽ ` )ノ
ポーチドエッグ、酢を入れたお湯の中で作るんだよね。それでも失敗します私も(笑)
私はいつも目玉焼き乗っけてた♪
ガレット的なサラダ最高です✨
ハニーマスタードでさっぱり美味しそう❗
まきこさん夜中に返信しちゃってごめんなさい🙏💦 起こしてしまわない事を祈りつつ…笑
お酢を入れるんですか⁈ 知らなかったです‼ 👆rickさんもそう書いて下さってるんですが、まきこさんも良くご存知ですね✨✨次の機会にぜひやってみますね😊💕 嬉しい情報をありがとうございます😊🙏リスナップも感謝です🎶🎶
かよさん〜😊💕💕
夜中に返信しちゃってごめんね🙏💦少し酔っております…ご容赦くらさい♪
かよさんも芋ガレット好き?😍
一緒だね〜♪嬉しい💕
私の悲惨なポーチドエッグ……卵の白身がどっかいっちゃった!みんなに勇気を与えてるでしょうか?
私も次から目玉焼きにしよっかなぁ🎶 えへへ😋🎶
今日はもう遅いので明日かよさんのお料理ゆっくり見に行くね😊💕
あみさん〜😭💕💕
こんな破れかぶれのポーチドエッグにリスナップありがとうございます🙏💕100%の頑張りでこんな仕上がりです👍💕
きっとあみさんのは私のよりポーチドエッグと呼ぶに相応しいルックスだと思いますが、お互い完璧なポーチドエッグ目指して一緒に頑張りましょうね😁🎶 お湯にお酢を入れると良いらしいですよ♪ 👆両師匠からの情報です😊😊 今日はもう遅い時間なので、明日あみさんのお料理ゆっくり見に行きますね〜💕💕
Thanks rick san all the resnap too😊🙏💕
Of course! I know that you love to eat potatoes! plus,i saw potato galette at your post before,just my vaguely remember...I thought your galette has done well neatly! I made this using tart rings in a pan.then pan fried both sides wearing ring.
Btw,tha
I'm ashamed showing my misery egg🙈 lol! usually my egg will come apart..i see,seems vinegar is important thing. I definitely try with your method,better luck next time....also sounds so easy our Jamie's method,I feel it more fitting my loose style som
Talk to you tomorrow again🎶
Good night🌙⭐
だって今気づいた(^▽^;)
沸騰させたお湯に少しの酢を入れてから卵を落とすと割りと上手くいくみたいですよ。
レッツトラーイ!
まきこさんおはようございます☀☀
良かったです♪起こさずに済んで😁
お酢をいれてレッツらトライしてみますね〜🎶🎶 ありがとうです😊🙏