Hi Makiko San!What an coincidence,I did this one before I came to Japan,I didn't have time to post it,but hopefully soon!Yours look super juicy and delicious,lovely colour too!I heard people say they will burst open when deep frying,it never happened to me,I guess it was ok for you too!I just love all type of mince meat dishes,this is no exception.Apart from cabbage,I added one more ingredient,quite interesting too,I'd like to recommend to you,please check later!
ジューシーで美味しくできました。
肉肉しくてえーなあ。モリモリ食べたいぞ。
メンチカツはめったに作らないけど、なかなかうまくでけた。
揚げ物はやはり家で作るのが一番美味しいよねぇ。
次が肉屋さんのやつ!(笑)
このへんはね〜松阪の「丸中」っていう肉屋さんのメンチカツが絶品❤︎
うちで作るとき薄味だからパンチが足りないんだけど、ジューシーさは勝ってるなv( ̄ー ̄)v
キャベツを5玉も貰ったから、消費メニューを必死で考えたよ。そのうちのひとつがメンチカツでした💡
ミンチは牛豚半々の合挽き、キャベツ千切りを塩振ってしばらく置いて、ギューーーツと絞ってから混ぜてます。
揚げる時に膨らみすぎるから、形を薄く整えると良いかもです。