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手料理
  • 2015/10/14
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さんまのおろし煮

みんなの投稿 (12)
It's sanma season,always looking for interesting sanma recipes...(well,for me...)
リック、おはよう‼︎
サンマ×大根おろしという王道の組み合わせもこんなアレンジがあるのね。

リックが作る繊細な料理の数々、その中でも特に和食が好きだな〜😋
cool!!
早速作ってみたくなりましたよ〜!!
nan desga?
原來這些是冷凍的秋刀魚! 我從來沒見過冷凍的秋刀魚。
這個秋天我還沒吃秋刀魚,即使冷凍的也沒問題,我也想吃秋刀魚了!
rick chan から 七海
Good evening Nami,you are too kind,my washoku is not up to everyone's(especially yours) standard,I am so glad you like this!I love sanma,always looking for different ways to cook it,I like this idea,daikon oroshi is so good with oily fish,they are perfect match!But removing bone is slightly tricky,took me too long😁...
rick chan から まる(丸大豆)
Thank you Makoo San,you are so good at cooking fish,makes me very happy you like this,look forward seeing your sanma dishes!!
rick chan から Soda
秋刀魚起肉卷起放在醬油木魚湯,蘿蔔䈶等來煮,家庭式和食👍🏻
rick chan から まちまちこ
哈哈,在日本太幸福了,有大量的新鮮魚類!我倒最掛念秋刀魚寿司,很久未嚐過了!
七海 から rick chan
そうそう、骨取りがtrickyなんだよね😁日本では切り身にして、しかも骨まで抜いてある、親切なものも売ってるよ😁
はじめまして!
日本語で失礼致しますm(__)m

秋刀魚のおろし煮、真似させて頂きました。

いつも素晴らしいお料理と素敵なスナップに心奪われております。

フォローさせて頂きました。
よろしくお願いしますm(__)m

また食べ友投稿もさせて頂きますm(__)m
rick chan から Misuzu(@misumisu0722 )
はじめまして!
Thank you for the comment,Japanese is fine,but I am not good at writing,let me write in English,I apologize!
Also thank you for the follow,and trying my dish,it's my honor!
Always love to share food ideas,very happy to talk with the many talented friends here!
I will comment your dish later!
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