Really amazing,I am speechless,what a meal!!Looks delicious and so well presented!You truely are a master of Vietnamese cuisine,I need to learn more from you,thank you for the detailed recipe,I understand the English perfectly,very generous of you,I will make this soon!!
To: rikk Because it was very delicious when you travel to Vietnam for seven years from now, I tried to reproduce the seasoning in the house based on the memory.
I have lot of clay pots,some unglazed ones should be perfect for this!Thanks again,makes me want to go to Vietnam to take a closer look of their food too!
To: rikk I put my house not you have children, do not like so much, and add the ginger and fish sauce, more flavor comes out. I approached the Vietnamese lemongrass Some further later. 😊👍✨✨
Five dried shiitake
* 1/2 teaspoon salt
* 3 tablespoons soy sauce
* 2 tablespoons brown sugar
If the U.S. 3 (540ml)
2 tablespoons cooking wine
540ml chicken Garasupu
Garasupu chicken and put shiitake sake, put chicken and rice, put in a pot.
If Sutouvu pot, over medium heat with a lid stronger, 15 minutes, and finally heated for 30 seconds t
今から7年前にヴェトナムに旅行した時にとても美味しかったので、記憶をもとに家にある調味料で再現してみました。
干し椎茸 5枚
*塩 小さじ1/2
*醤油 大さじ3
*黒糖 大さじ2
米 3合(540ml)
料理酒 大さじ2
鶏ガラスープ 540ml
鍋に鶏ガラスープと酒、米、漬けて置いた鶏肉と椎茸を入れる。
ストウヴ鍋の場合、蓋をして強めの中火にかけ、沸騰したらごく弱火にして15分、最後は強火にして30秒加熱する。火を止めて10分蒸らす。
Because it was very delicious when you travel to Vietnam for seven years from now, I tried to reproduce the seasoning in the house based on the memory.
珍味ちゃん、こんばんは😊
ありがとう💗
英語はね、翻訳機のアプリよ〜😄👍
便利よね〜👍👍👍😄
ベトナムか〜黒糖使ってるから甘いのかな?味が想像できないなぁ🌀
ご家族で行ったのね😉いい思い出がいっぱいありそう❤タピオカもその時に息子君たちのお気に入りになったの?
😊Thank you Mr.rikk.Restaurant to go on a tour, Vietnam It was very delicious dishes that any of the hotel restaurants as well!
ヴェトナムは🇫🇷フランスの植民地だったでしょ〜コロニアル様式の写真が美しく、行きたいなぁと思っていたら、就航記念でお値打ちに行けたのよ😊
ホーチミンはパワフルな街でした😊
タピオカはね、たぶん学校の文化祭で飲んではまったんだとおもうわ😁
鶏肉と干し椎茸が甘辛いの。でもそんなに辛くはないよ😊
ピロちゃんは、フランスが大好きなのね❤よく似合ってる✨😍
パワフルってどんな町?
甘辛いんだ😳
やってみよ✨❤
写真は音がないでしょ〜
一日中、車とバイクの音、クラクション!船の汽笛まで😁
🇫🇷フランス、コロニアル様式✨が一瞬にして吹っ飛んだわ(笑)
でも知れば知るほど面白い国よ😉
ヴェトナム映画も良いよ💗
やってみて😉
お焦げがポイントよ〜
ヘェ〜、未知の世界✨
気にして覗いてみよ😄
お焦げあるなんて最高です♪♪
ナルちゃん、ありがとう😊
ほんと、干し椎茸と鶏肉、甘辛醤油のお焦げ、香りからたまりませんでした😄
I put my house not you have children, do not like so much, and add the ginger and fish sauce, more flavor comes out. I approached the Vietnamese lemongrass Some further later. 😊👍✨✨
私は和食ばかりだから尊敬しちゃうわ😊
鶏肉の入ったご飯は鉄板ね✨
美味しそう😋
美味しそう!
ホントにレパートリー多くて尊敬するわ~*^^*
私は和食作るのが苦手で、主人は和食食べたい〜って言ってるわ😁
ありがとう😊
まだ下が小さかった時の旅行だったけど、このご飯は🍚おかわり〜って言ったほど美味しかったの😊
一度でも食べたことあると、作りやすいんだけど、食べたことない料理は味の想像があまりつかないから難しいわ〜