Hihi Nami,this is 最高!Best of gyoza making!I admire people make their own wrappings,still many families insist making their own in northern part of China,store bought is just not the same!But I am always too lazy,I need to try it sometime,yours is big encouragement to me!I am big fan of 香菜 too,but rarely make filling with it,I must try!
さらに追いパクでシヤワセ〜ʕ-̼͡-ʔ
パクをこれでもかってほど入れた水餃子、是非ッʕ-̼͡-ʔ🌱
リックのクレソン餃子を見て、食べたくなって作ったんだよ。
リックを食べ友にしようかと思ったんだけど、庭のクレソンが育ったら、クレソン餃子を作るからその時呼んじゃいますよ😊
手作りの皮、見栄え悪くても、包みやすくてそして美味しいよね😋
リックみたいに綺麗に成形できないけどさ😁
リックの香菜餃子、きっと最高のお味なんだろうな😆投稿待ってるよ‼︎