• お気に入り
  • 69もぐもぐ!
  • 4リスナップ
手料理
  • 2016/12/17
  • 837

里芋とツナのコロッケ

みんなの投稿 (5)
胡桃味噌で食べると和風。
かよちゃんに教わった、バッター液というのを試してみた!
コロッケの衣を付ける工程がひとつ省ける感じで楽チン✨
胡桃味噌ってのがまた美味しそう✨
バッター液どーお?どーお?
私はパン粉が綺麗に付いてくれて嬉しかったけど麻紀子ちゃんとこのフライは綺麗だからあんまりわからんやーん😅でも楽チンなのは良いよね〜✌🏻
麻紀子 から kayo
あ、そうだね!確かに、パン粉がまんべんなく綺麗に付くね。
それよりも「楽チン〜♪」という感動のほうが大きい(笑)フライはこれからバッター液に決定。
Hi Makiko!Love this combination,里芋 croquettes with tuna added in ,and served with walnut miso,its croquettes,but Japanese style!
So red paste is walnut miso?I guess you used red miso,didn't you?I made it once but I used other type.Also I made croquettes just recently,it's lots of work,need to set in refrigerator overnight too.But it's worth the extra time,croquettes are so delicious.You Japanese have plenty good wafu ideas too!
Yours are rustic look,very nice!
麻紀子 から rick chan
Hi Rick!
Are you enjoy Christmas Eve?
You are right, they are Wafu croquettes! Red paste is walnut miso. It's a survenir from Kanazawa. It's similer to 田楽味噌.
もぐもぐ! (69)
リスナップ (4)