• お気に入り
  • 104もぐもぐ!
  • 13リスナップ
手料理
  • 2017/01/16
  • 833

焼き白菜のアンチョビソースがけ

みんなの投稿 (6)
WEBで見つけた「白菜をフライパンで焼く」という食べ方!新しい!✨
あ!同じもの作って食べてます😳
毎年恒例の白菜料理です。甘くてトロトロして美味しくなりますよね(。☌ᴗ☌。)
麻紀子 から ちこ
恒例なの?😳
わたし、白菜を焼くのって初めて!
意外な美味しさでした。
ちこ から 麻紀子
白菜は冬の恒例なの✨
あとはキャベツとか。おんなじように1/4をじわじわ焼きます。
アンチョビソースはやったことなかったので今度真似してみます!
白菜がたくさんあって💦
Hi Makiko,what a lovely looking dish,winter cabbage is so sweet,pairing with strong flavour anchovy is perfect!
May I ask how did you roast it?In frying pan or under the grill,or oven?
麻紀子 から rick chan
Good morning Rick!
Roasting winter cabbage was my first try. It's very simple and delicious. This time I roasted it in pan, but it wasted long time. I think it's better to use the oven than a pan. Next time I'll use the oven!
もぐもぐ! (104)
リスナップ (13)