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手料理
  • 2015/04/15
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塩レモンの次には塩トマト!🍅Yummy Tomato Salt🍅

レシピ
材料・調味料
Ripe tomatoes
400g
Salt
20g
Grated garlic
1 teaspoon 小匙
Honey
1 tablespoon 大匙
作り方
1
Cut tomatoes and put in a bowl.
Add salt and honey, and slightly mix.
トマトを適当な大きさにカットし、ボールに入れて塩とハチミツとすりおろしたニンニクと軽く混ぜる。
2
Put in a clean jar and keep it in the refrigerator. Wait at least one night before using. 清潔な瓶に入れ、冷蔵庫で最低一晩寝かせてから使う。
ポイント

好きなハーブを加えてもいいらしいです。一応はじめはベーシックレシピで作りました。

みんなの投稿 (1)
ご飯にかけただけでも美味しいです。カナッペにも、素麺やスクランブルエッグにもイケます!This is salty tomato sauce that goes well with noodles, canapes, scrambled eggs, sautéed eggplants. It very well matches cream cheese.
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